Voor consumenten

Word ook OK CV Licentiehouder
En laat uw vakbekwaamheid zien

instituten

De OK CV-cursus wordt aangeboden door opleidingsbedrijven die hiervoor een accreditatie hebben van installQ. Momenteel zijn dat InstallatieWerk Nederland, Remeha en de Vaillant Groep. Alle opleidingsbedrijven met OK CV-cursussen worden centraal in de OTIB Etalage opgenomen, met vermelding van de cursus/examen-kosten etc.

Belangrijk!

Het bedrijf schrijft z’n monteurs in voor de cursus, niet de monteurs zelf.

Als u, bijvoorbeeld door praktijkervaring, over voldoende kennis en vaardigheden beschikt, maar dat niet door een van de vereiste diploma’s kunt ‘bewijzen’, kunt u ook uitsluitend het OK CV-examen doen.

Tenslotte is op de OK CV-cursussen de Ontwikkelings Stimuleringsregelingen subsidieregeling mogelijk van toepassing:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met OTIB: 0800 8855 885 of servicedesk@otib.nl.

Installatiewerk Nederland

InstallatieWerk bestaat uit 7 regionale opleidingsbedrijven met gezamenlijk een landelijke dekking. Hierdoor zijn we altijd dichtbij. Dichtbij de technische installatiebedrijven en dichtbij wat er in een regio speelt. InstallatiewerkWerk gelooft in een persoonlijke en betrokken aanpak.

remeha

In het moderne trainingscentrum in Apeldoorn verzorgt Remeha met de afdeling Scholing & Training gerichte trainingen voor installatie- en servicetechnici om kundig om te gaan met onze producten. Wekelijks maken honderden vakmensen gebruik van de trainingsfaciliteiten.

Vaillant

Om flexibel in te kunnen spelen op deze veranderingen biedt Vaillant u de gelegenheid om bij te blijven in uw vak. Tijdens een cursus krijgt u een schat aan informatie aangeboden door ervaren cursusleiders.