Voor consumenten

Word ook OK CV Licentiehouder
En laat uw vakbekwaamheid zien

ICT

Iedere onderhoudsinspectie van iedere CV ketel moet volgens de voorschriften van de fabrikant worden uitgevoerd. Voor het onderhouden, schoonhouden en juist afstellen zijn specifieke details van de fabrikant cruciaal. Nederland kent zeer veel verschillende ketels met allemaal eigen specificaties en voorschriften. Om alle voorschriften van alle ketels goed op te kunnen volgen is een bibliotheek van de voorschriften nodig. En die is er digitaal: FGO+.

In FGO+ staan alle voorschriften en specificaties van bijna alle CV ketels van Nederland. Alleen abonnees hebben toegang tot de website van FGO+ . Naast de grote bibliotheek van de voorschriften van CV ketels is het ook mogelijk om systeem labels uit te rekenen. Die zijn wettelijk verplicht bij het offreren van (onderdelen van) nieuwe installaties. Erg handig. Als derde mogelijkheid heeft FGO+ ook het digitale rapport voor OK CV. Die is te koppelen aan uw eigen CRM systeem. Vraag bij uw CRM leverancier naar de mogelijkheden voor het koppelen.

De gegevens van het digitale rapport van OK CV dat via FGO+ gemaakt is wordt direct opgeslagen in de database van OK CV. Naast het registreren haalt OK CV ook gegevens uit de database. Zo halen we gegevens over de OK CV onderhoudsinspecties eruit om de steekproeven te houden. Voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken wordt de database gebruikt om te beoordelen hoe Nederland het doet op het gebied van duurzaamheid.

Bij een goede koppeling heeft u direct een goed rapport wat digitaal naar uw opdrachtgever gestuurt wordt. De gegevens van het rapport worden dan ook meteen in uw CRM opgeslagen. Zo maakt u maar één rapport voor uw opdrachtgever, OK CV en uw eigen administratie.

Wilt een abonnement op FGO+ voor het raadplegen van de bibliotheek van CV ketels, het maken van energielabels en het maken van de digitale OK CV rapporten? Neem dan contact met ons op.