Voor installateurs

Vind een installateur Bij u in de buurt

Veiliger

Voorkom koolmonoxidevergiftiging

In Nederland belanden jaarlijks honderden slachtoffers in het ziekenhuis door koolmonoxidevergiftiging en vallen er 5 tot 10 doden. In de helft van de gevallen is de oorzaak een moderne cv ketel. Door uw cv ketel regelmatig te laten onderhouden verkleint u de kans op ongelukken.

ONDERHOUDSCONTRACT

GEWOON GOED GEREGELD

Ruim de helft van de huiseigenaren heeft al een onderhoudscontract voor cv onderhoud. Dat is erg verstandig, want een goed onderhouden ketel verkleint de kans op gevaarlijke ongelukken, hinderlijke storingen en energieverspilling. Met een onderhoudscontract is uw woningverwarming gewoon goed geregeld!

GEDIPLOMEERDE MONTEURS

HÈT KWALITEITSLABEL

De overheid heeft aangekondigd dat vanaf 2019 installatiemonteurs aan minimumerkenningseisen moeten voldoen, nadat de Onderzoeksraad voor de Veiligheid de noodklok had geluid over de vele ongelukken met koolmonoxide. Tot die tijd is OK CV het enige label dat u garandeert dat uw onderhoudsmonteur gediplomeerd is en volgens een helder stappenplan werkt.

Vind installateur bij u in de buurt

Koolmonoxidevergiftiging

Hoe werkt het?

In het onderstaande filmpje legt de Onderzoeksraad voor de Veiligheid uit waarom koolmonoxide gevaarlijk is. Hier legt de Brandweer uit wat u er aan kunt doen.